Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان نمایش «زندگی یک رویاست» عنوان کرد: این نمایش قصه ارتباط بین اعضای یک خانواده است و علل فروپاشی خانواده های مدرن را بررسی میکند.

سعید تقوایی کارگردان نمایش جدید «زندگی یک رویاست» ضمن بیان این مطلب به خبرنگار تئاتر فارس گفت: نویسنده این کار مهدی میرباقری، تهیه کننده مهدی ابراهیمی و طراحی و کارگردان آن بنده هستم که قرار است از دوم بهمن ماه در تماشاخانه مهرگان به صحنه برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بازیگران کار آرون مزین، آرام نیک بین، آوا صدر ، غزاله امینی هستند.

تقوایی درباره محتوای کار توضیح داد: «زندگی یک رویاست» قصه خانواده پنج نفره ای را روایت می‌کند که بعد از فوت پدر خانواده در آستانه فروپاشی می شود.

کارگردان نمایش های «آخرین نبرد» و «بر فراز برجک ها» ادامه داد: این نمایش درباره روابط خانوادگی و ارتباط بین مادر، پدر و فرزند صحبت و علل فروپاشی خانواده مدرن را بررسی می‌کند و اینکه پدر و مادر هر چقدر هم که مشکلاتی داشته باشند باز هم ستون خانواده هستند و اگر روزی نباشند گویی نخ تسبیح پاره شده باشد.

وی با بیان اینکه این نمایش قصه ای اجتماعی و رئال را در قالبی سورئال و سبک اجرایی خاص روایت می‌کند، توضیح داد: البته با استفاده از فنون نمایش شرق آسیا و کمک گرفتن از تصویر و صدا، بنابراین «زندگی یک رویاست» یک نمایش چند رسانه ای است.

تقوایی درباره انتخاب این متن نمایشی گفت: در وهله نخست برای انتخاب یک متن برای من این مهم است که متن چه ارزش تصویری و ایده پردازی دارد و آیا ارزش اجرا رفتن دارد یا خیر. در این کار به نظرم آمد که نمایشنامه قوی و خوش فرم است ، متن هم دغدغه مند است و راجع به چیزی چون گسستگی و از هم پاشیدگی خانواده مدرن و اهمیت حفظ خانواده صحبت میکند.

وی اظهار داشت: ما در طول کار میبینیم که پدر خانواده دچار مشکلات جسمی و روحی شخصیتی است و همه اعضا هم دچار این مشکلات شده اند اما با نبودن و فوتش باز هم مشکلات بیشتر می شود و به کلی خانواده از هم می پاشد. برای این کار از فرم های مختلفی چون تصویر، نریشن، پرده و... استفاده کردیم.

تقوایی درباره انتخاب بازیگران کار هم گفت: با برخی بازیگران هم بازی و برخی هم دانشگاهی بودم و انتخاب ها براین اساس البته شکل گرفت که چقدر به نقش و نوع اجرایی کار نزدیک بودند.

وی درباره تماشاخانه  مهرگان و سالن اجرایی نیز گفت: سالنی که ما در اختیار گرفتیم برای اجرای کارمان به لحاظ فرم مناسب بود چرا که نوع نمایش به طوری است که ورود و خروج نداریم و همه بازیگران روی صحنه هستند، میزانس ها اکثرا ایستاده و ایستا است و فرمی که صحنه داشت به نظرم خیلی به کارمان می آید.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خانواده کارگردان بازیگران تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، ظهر دوشنبه با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آئین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای نمایشی همراه بود، «سجاد کوچکی نژاد» معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت‌کرد.

کوچکی نژاد یاد تمامی هنرمندان در گذشته را گرامی داشت و از حاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه بخش برنامه‌ها نیز هنرنمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نکیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمدرضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگرنمایش‌هایی بودند که با هنرنمایی هنرمندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگ‌سالان صورت گرفت را «محمد علی صادق حسنی»، کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و تئاتر و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»،محقق و پژوهشگر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و همچنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتر بر عهده داشتند و به داوری هنرنمایی هنرمندان در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_ عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و درعین‌حال، امیدآفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آئینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی محلی کشور، از رویکردهای ارزش‌گذاری نمایش‌های ارائه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنرنمایش برگزارمی‌شود.

لازم به توضیح است، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان عصر امروز با معرفی ۳ گروه برگزیده به ایستگاه پایانی می‌رسد.

کد خبر 6098222

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • حمید نیلی مدیرکل جدید هنرهای نمایشی شد
  • کاظم نظری از اداره کل هنرهای نمایشی به دانشگاه رفت
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم